Διατρέχεις κίνδυνο για μελλοντική καρδιακή προσβολή; | Μικροβιολογικά Εργαστήρια Κουκουλάρης | Μικροβιολογικό Εργαστήριο Νέα Ιωνία
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων

Διατρέχεις κίνδυνο για μελλοντική καρδιακή προσβολή;

Διατρέχεις κίνδυνο για μελλοντική καρδιακή προσβολή;

Ένα διαγνωστικό test  Abbot High Sensitive Troponin-I, μπορεί να βοηθήσει στην αξιολόγηση του μελλοντικού κινδύνου για καρδιακή προσβολή.

Τι είναι η Τροπονίνη;

Η Τροπονίνη  αποτελεί έναν ειδικό δείκτη για τον καρδιακό ιστό και είναι ανιχνεύσιμη και στην κυκλοφορία φαινομενικά υγιών ατόμων, ασυμπτωματικών για καρδιαγγειακές νόσους. Η ένδειξη αυτή, επεκτείνει την χρησιμότητα και τη σημαντικότητα του ελέγχου των επιπέδων τροπονίνης σε εξωτερικούς ασθενείς, οι οποίοι μπορούν να πραγματοποιήσουν αυτό το τεστ ακόμα και στα πλαίσια ενός προληπτικού ελέγχου.

Η ικανότητα της εξέτασης hsTnl Risk Strat της Abbot Laboratories να ανιχνεύει πολύ χαμηλά επίπεδα τροπονίνης, μπορεί να αξιοποιηθεί ώστε να καθοριστεί ο καρδιακός κίνδυνος σε φαινομενικά υγιή άτομα, για τα οποία δεν έχουν αναφερθεί συμπτώματα καρδιακής νόσου.

Η hsTnl Risk Strat αποτελεί την πρώτη εξέταση με ένδειξη CE, ως βοήθημα στα μοντέλα πρόβλεψης καρδιοαγγειακών κινδύνων για τη διαστρωμάτωση κινδύνου (χαμηλός/ μέτριος/ αυξημένος) μελλοντικών καρδιακών επεισοδίων σε ασυμπτωματικά άτομα, όταν αυτή χρησιμοποιείται συνδυαστικά με κλινικά και διαγνωστικά ευρήματα.

Ερμηνεία αποτελεσμάτων

ΚίνδυνοςΆνδρεςΓυναίκες                                       
Μειωμένος< 6< 4
Μέτριος≥ 6 – ≤12≥ 4 – ≤10
Αυξημένος> 12> 10

Με τις συγκεκριμένες πρόσθετες πληρφορίες, οι γιατροί μπορούν να βοηθηθούν στην εξασφάλιση της σωστής αγωγής και θεραπείας σε άτομα που διατρέχουν υψηλό κίνδυνο και να αποτρέπουν περιττές εξετάσεις, φάρμακα και κόστος για τα άτομα που έχουν χαμηλότερο κίνδυνο.

Πραγματοποιήστε τη συγκεριμένη εξέταση και δείτε αν διατρέχετε κίνδυνο για μελλοντικό καρδιακό επεισόδιο, σε ένα από τα Μικροβιολογικά μας Εργαστήρια με 20€. Καλέστε στα τηλέφωνα των εργαστηρίων μας 21 0272 0030 και 210 27 98 060 και ενημερωθείτε εκτενέστερα.

About Author

Related posts

Give a comment