Πακέτο υγειονομικού ελέγχου για όσους νοσήσαν από Covid-19
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων

Πλήρες πακέτο υγειονομικού ελέγχου για όσους έχουν νοσήσει από Covid – 19, εμβολιασμένοι ή οχι.

Πλήρες πακέτο υγειονομικού ελέγχου για όσους έχουν νοσήσει από Covid – 19, εμβολιασμένοι ή οχι.

Το πακέτο περιλαμβάνει τις παρακάτω εξετάσεις:


Βιταμίνη D3
Βιταμίνη B12
Αντισώματα Covid 19
Τροπονίνη I
CRP
TKE
Γενική Αίματος

Χοληστερίνη
Τριγλυκερίδια
HDL
LDL
Κρεατινίνη
Κάλιο
Νάτριο

Χλώριο
D. Dimer
Φερριτίνη
Τρανσαμινασες  SGOT & SGPT
Αλκαλικη Φωσφατάση  ALP
Χολερυθρίνη
Αλβουμίνη
Ολικά Λευκώματα


Η τιμΗ του πακετου ειναι στα 100€!

Το συγκεκριμενο πακετο αποσκοπει στη δυνατοτητα να εχετε εναν πληρη ελεγχο που αφορα τη λειτουργια τοσο του ανοσοποιητικου σας συστηματος οσο και τη λειτουργία των εσωτερικων σας οργανων.

Πιο συγκεκριμένα, οι βιταμίνες D3 και Β12 που ελέγχουν τη σωστή λειτουργία του ανοσοποιητικού σας συστήματος. Συγχρόνως, ο λιπιδαιμικός έλεγχος με τις εξετάσεις της χοληστερίνης και των τριγλυκεριδίων, της HDL και της LDL προσδιορίζουν έναν ενδεχόμενο κίνδυνο που διατρέχουν οι αρτητρίες από τη συσσώρευση της αθηροματικής πλάκας.

Ο ηλεκτρολυτικός έλεγχος (κάλιο, νάτριο και χλώριο), αφορά τη διατήρηση ενός υγειούς όγκου αίματος στους μυς και στην καρδιά, που έχουν ως στόχο τη σωστή λειτουργία του οργανισμού.

Πολύ σημαντικός είναι επίσης και ο Βιοχημικός έλεγχος καρδιακής λειτουργίας (Τροπονίνη I), ο οποίος βοηθάει στον εντοπισμό του αυξημένου κίνδυνου καρδιακού επεισοδίου. Οι δείκτες φλεγμονής (Ταχύτητα καθίζησης ερυθρών ΤΚΕ, CRP) πρέπει να παρακολουθούνται καθώς οι ενδεχόμενες αυξημένες τιμές αξιολογούνται για τον εντοπισμό και την παρακολούθηση φλεγμονοδών καταστάσεων.

Ιδιαίτερα σημαντικές είναι και οι εξετάσεις D. Dimer και Φερριτίνη.
Τα D.Dimer μας δείχνουν όταν αυξάνουν την προδιάθεσή μας για τη δημιουργία θρόμβων στο αίμα. Η Φερριτίνη δείχνει τα επίπεδα αποθηκευμένου σιδήρου από τον οργανισμό. Ενίοτε χρησιμοποιείται και σαν δείκτης κακοήθειας ή δείκτης μιας κληρονομικής ασθένειας, της αιμοχρωμάτισης.Με μια απλή εξέταση αίματος μπορείτε να ελέγξετε τη λειτουργία του οργανισμού σας, ύστερα από τη νόσησή σας στον Covid-19.
Επισκεφθείτε τα Μικροβιολογικά μας Εργαστήρια μπορείτε να εξεταστείτε στο παραπάνω πακέτο με 100€.

Το ιατρικό μας προσωπικό βρίσκετε δίπλα σας, για να σας ενημερώσει για τις παραπάνω ειδικές εξετάσεις αίματος.

About Author

Related posts

Give a comment